23 Ιουλίου 2013

διαλέγοντας γραφείο για το σπίτι (home office ideas)

office
photo by Mulberry24 on Flickr


Ο χώρος του γραφείου στο σπίτι δεν υπηρετεί πλέον μόνο λόγους πρακτικότητας, αλλά μπορεί να εκφράζει τις στυλιστικές μας ανησυχίες και να προσθέτει ύφος και άποψη στον χώρο. 

New Workspace
photo by Nick Keppol on Flickr

Ο πιο εύκολος τρόπος να "διαχωρίσετε" τον χώρο του γραφείου από το υπόλοιπο σπίτι είναι να βάψετε με διαφορετικό χρώμα τον τοίχο ή τους τοίχους που το περιβάλλουν, ή να διαλέξετε μια ταπετσαρία που να ταιριάζει στο στυλ του.

Vintage desk
photo by Marriane Madden on Flickr
Contemporary, industrial, vintage, cottage, shabby chic, minimal... υπάρχουν πλέον τόσες επιλογές, για να διαλέξει κανείς ανάλογα με τον χώρο που διαθέτει και τι του αρέσει. Και αν σου αρέσουν όλα (όπως εμένα δηλαδή), τότε προέχει η λειτουργικότητα και η αρμονία. Α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω... και η γνώμη αυτών που μένουν μαζί σου!

Cottage style desk area
photo by PoshSurfside.com on Flickr

Και μετά είναι το άλλο... πώς προτιμά να δουλεύει κανείς; Να περιβάλλεται από δημιουργικό χάος, από κλασική αυστηρότητα ή minimal ουσιώδη λιτότητα;

interim workspace
photo by jm3 on Flickr

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα της οργάνωσης του γραφείου θέλει πολλά post, για να καλυφθεί, και χρειάζεται πολλά πειράματα και δοκιμές, για να έχει χρήσιμα και με διάρκεια αποτελέσματα.

Décor Inspiration: Studio Space
photo by burrs&berries on Flickr

Καλημέρα ☺ !!!
Vintage Shabby Chic blue French style desk / vanity SOLD
photo by CastawayVintage on Flickr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου