12 Μαΐου 2015

Sneakers Spring Summer 2015 • Five Different Ways To Wear

6 σχόλια:

  1. εχω παθει πλακα! λατρεω τα αθλητικα παπουτσακια σε καθε χρωμα και σχεδιο και print! και τα ντυσιματα που εφτιαξες απλα ειναι ανεπαναληπτα!!!!! λατρεψα το ροζουλι! τι υπεροχο!

    Σε ευχαριστω και για τα κοσμηματακια μου στη συλλογη σου! ειναι μεγαλη μου τιμη!

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι ομορφα σετ!
    Τα θέλω ολα χα χα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και το συγκεκριμένο στυλ παπούτσια δεν είναι από τα αγαπημένα μου, κρατώ τις υπέροχες προτάσεις σου σε ρούχα και αξεσουάρ!!!! Πραγματικά η μία καλύτερη από την άλλη! Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεύω sneakers Ιωάννα μου!!!Πήρα δύο ζευγάρια!!Πολύ άνετα μέ sporty outfit!!
    Moύ αρέσουν πολύ οι προτάσεις σου!!Περισσότερο τό δεύτερο μέ τά ροζουλιά καί τό τρίτο μέ τό θαλασσί φόρεμα!!!Ταίριαξαν τόσο όμορφα οι τσάντες σου καί τά κοσμήματα τής Ζήνας μας!!
    Καλή εβδομάδα!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες προτάσεις όλες...τώρα για μένα αν και δεν ντύνομαι σύμφωνα με την ηλικία μου, η 1, 3, 4 είναι του απόλυτου γούστου μου και θα τις χρησιμοποιήσω σαν οδηγό. Κι εγώ πριν λίγες μέρες αγόρασα 2 ζευγάρια γιατί είναι ότι πιο βολικό γι αυτή την εποχή! Φιλιά και καλή Κυριακή Ιωάννα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι ξεπέρασες κάθε γυναικεία φαντασίωση στο ντύσιμο το απλό αλλά τόσο όμορφα συνδυασμένο Ιωάννα μου....θα τα προτιμούσα ΟΛΑ....καθώς ταίριαξες και τις ωραίες δημιουργίες της Ζήνας...φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή