27 Ιανουαρίου 2015

Easy DIY Vases & Candle Holders • Clear & Glassy Home Decor

Follow me on Facebook • Google+ • Bloglovin'

A home clear is a continuous question for every house literally. But now, there is also a decor trending for clear furniture that refers to transparent creations. Tables, chairs, decorative items, all diaphanous and glassy. 

This style surely lightens our indoor space and adds minimalistic simplicity in our home. I really love them and I'm seriously thinking our next dining table to have clear chairs.







The other cozy thing with this trend is that with simple items anyone can add highlights of clearness everywhere.







Bottles, glasses and jars are easily transformed to beautiful vases and candle holders. 








It's not something that needs sophistication, or complicated DIY projects. Just add in elegant bottles, glasses and jars beautiful flowers and plants, or white candles. 





8 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν όχι μόνο οι εναλλακτικές ιδέες σου για τα βάζα αλλά και το περιεχόμενο τους που λίγο πολύ είναι κάτι που όλοι μπορούν να βρουν είτε στον κήπο τους ή τις γλάστρες, είτε σε κάποιο αγρό, τέλος πάντων οπουδήποτε!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Αλεξάνδρα μου !!! Τέτοια φυτά και βαζάκια μπορείς να τα βρίσκεις παντού!!!! Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  2. Είσαι ακριβώς Ιωάννα μου μεσα στα δικά μου μέτρα διακόσμησης .Αγαπώ ότι είναι σε πλήρη καθαρότητα σε συνδυασμό την απλότητα....φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι νομίζω από τις πιο αρμονικές και χαλαρωτικές για το μάτι επιλογές !!! Καλή σου μέρα Μαρία μου !!! Πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  3. Πόσο ωραίο και κομψό αυτό το άσπρο που δίνει την αίσθηση της καθαριότητας!! Μπορώ να το κάνω αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω.. :/ Το θαυμάζω σε όποιον το έχει κάνει και η δική σου σύνθεση ξεχωρίζει Ιωάννα με τα φυτά που χρησιμοποίησες!! Τέλεια τα ποτήρια του κρασιού με τα φύλλα της ελιάς και η τελευταία φωτογραφία με τα κλαδάκια λεβάντας?? αν βλέπω καλά.. Άντε να έρθει η άνοιξη (ναi το είπα και αυτό) :))) Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Ελεάνα μου ... αλλά γιατί δεν μπορείς να το κρατήσεις ???!!! Κι εγώ ψηφίζω άνοιξη !!!! Πολύ κρύο και βροχή ο φετινός χειμώνας !!! Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί έχουμε το ταλέντο να κάνουμε το σπίτι ανω κάτω σε χρόνο ρεκόρ και έχουμε πολλά πράγματα... Υποτίθεται πως αυτό το στυλ θέλει να είναι λίγα τα αντικείμενα και συμμαζεμένο, εμείς αυτό το τελευταίο δεν το έχουμε!! :))

      Διαγραφή
  4. Αα πολύ μου αρέσουν οι ιδέες σου! Με ένα απλό φύλο! Ανέξοδο και έχεις λίγο από τη φύση στο ντεκόρ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή