01 Σεπτεμβρίου 2013

Διακοσμητικά Ποδήλατα Για Τον Κήπο

Vale Do Lobo
Vale Do Lobo by deek ay, on Flickr
Πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη και πρώτη μέρα του φθινοπώρου που σημαίνει ότι οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες θα λιγοστεύουν - αν και με αργό ρυθμό - από εδώ και μπρος. Λουλούδια και φυτά, κήποι και μπαλκόνια, διακόσμηση εξωτερικών χώρων και ποδήλατα... ας τα χαρούμε όσο μπορούμε, μέχρι των ερχομό των πρώτων βροχών! 

Ποιος το είπε ότι τα διακοσμητικά ποδήλατα είναι μόνο για το στολισμό γάμων και βαπτίσεων; Τα βήματα είναι τέσσερα και το αποτέλεσμα σίγουρα όμορφο και πετυχημένο.

• Έχουμε ή βρίσκουμε ένα παλιό ποδήλατο: μονόκυκλο δίκυκλο, τρίκυκλο, αντίκα, διακοσμητικό, χαλασμένο... Μας κάνουν όλα! 

• Το βάφουμε με σπρέι στο χρώμα που μας αρέσει, έντονο και ζωηρό ή παστέλ και ουδέτερο. Ή το αφήνουμε με τη μεταλλική, σκουριασμένη του όψη.



• Στερεώνουμε μερικά καλάθια πάνω στο ποδήλατο: στο τιμόνι, πίσω από τη σέλα, στα πλαϊνά από τα λάστιχα, είτε μπρος είτε πίσω. Τα καλάθια μπορούν να είναι συρμάτινα και μεταλλικά, ψάθινα και μπαμπού, ξύλινα ή και πλαστικά, ανάλογα με το ύφος και το στυλ που θέλουμε να δώσουμε και, βέβαια, ότι μας βρίσκεται πιο εύκαιρο.
• Φυτεύουμε τα λουλούδια και τα φυτά της αρεσκείας μας, εποχιακά ή πολυετή. Όλα είναι εξίσου όμορφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου