06 Ιουνίου 2013

κουτιά αποθήκευσης με 0,5€ [DIY Storage boxes with 0,5€] ??!!!



Ποιος είπε ότι για να οργανώσεις τα ντουλάπια της κουζίνας χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα σε κουτιά αποθήκευσης; 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κούτες προϊόντων από σκληρό χαρτόνι, για έχουν σταθερό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, και αυτοκόλλητο ρολό, που το βρίσκεις σε μεγάλα super-markets ή καταστήματα με είδη οικιακής χρήσης και η τιμή του ξεκινά συνήθως από 0,5€ (η συσκευασία 0,45εκ.Χ1,5μ.). 



Κι αν στο μυαλό σου έρχονται "παλιακά" σχέδια με κερασιά και λουλούδια και δεν είσαι ακριβώς λάτρης του vintage, ούτε και η κουζίνα σου δηλαδή, μπορείς να βρεις μονόχρωμα ρολά ή σχέδια πιο σύγχρονα, που να ταιριάζουν με το ύφος του χώρου.



Κούτα, ψαλίδι, αυτοκόλλητο και 10 λεπτά... Αυτά χρειάζεσαι για να οργανώσεις το χάος των τάπερ και των διάφορων "κουζινικών"! Και μ' ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο μπορείς να φτιάξεις αυτοσχέδιες ετικέτες, για να βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις!




2 σχόλια:

  1. Όμορφη και οικονομική λύση αφ ενός αλλά και πολύ ελαστική αφ΄ ετέρου αφού τα κουτιά δεν έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία μεγέθους και χρώματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ έτσι λέω!Κι έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, αν αποφασίσει ο μικρός μας να τα "τακτοποιήσει" με τον δικό του τρόπο, να μη με πολυνοιάζει αν τα χαλάσει! Σ'ευχαριστώ πολύ για το θετικό σου σχόλιο Gina! Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή