04 Ιανουαρίου 2016

Χειμωνιάτικη Διακόσμηση Με Βάζα


DIY Easy Winter Decor





Καλή χρονιά σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε τέλεια αυτές τις γιορτινές μέρες μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εύχομαι πραγματικά και ελπίζω το 2016 να φέρει την ειρήνη, την αγάπη, την ευημερία και σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας - ειδικά για τους ανθρώπους που υποφέρουν περισσότερο στις μέρες μας, λόγω του πολέμου και κάθε άλλης κρίσης.

Μετά από έναν πραγματικά ζεστό Δεκέμβρη και έναν καιρό που αρνούνταν να συντονιστεί με τον χειμώνα, νιώσαμε επιτέλους λίγο κρύο την πρώτη μέρα του χρόνου και δύο μέρες αργότερα ήρθε το χιόνι να καλύψει στα λευκά την όμορφη γη των Πρεσπών. Έτσι, η πρώτη μου ανάρτηση για το 2016 είναι εμπνευσμένη από το χιόνι.

Ψάχνοντας ιδέες για την χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού, βρήκα αυτήν την όμορφη εικόνα στο Pinterest, που τράβηξε αμέσως την προσοχή μου. Η διακοσμητική λευκή άμμος, που συνήθως γεμίζει τα βάζα με καλοκαιρινές αναμνήσεις κάνοντας παρέα σε κοχύλια και αστερίες, φαίνεται να ταιριάζει εξίσου όμορφα με τον χειμώνα. Εύκολα και φτηνά μπορούμε να γεμίσουμε απλά γυάλινα βάζα με διακοσμητική λευκή άμμο και να προσθέσουμε γυμνά κλαδιά. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα κλαδιά με βαμβάκι, τα οποία μπορούν να "δέσουν" τέλεια μ' ένα χιονισμένο θέμα διακόσμησης και να ομορφύνουν την τραπεζαρία, το τζάκι, ή οποιοδήποτε άλλη γωνιά του σπιτιού μας! Καλή πρώτη βδομάδα του χρόνου να έχουμε όλοι!!! 

JO_



8 σχόλια:

  1. Πολύ μου αρέσει αυτή η ιδέα γιατί είναι εύκολη, με φυσικά υλικά και χωρίς να είναι φορτωμένη κατασκευή! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Σωτηρία μου!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!! Χρόνια πολλά, καλή Χρονιά και μια υπέροχη πρώτη βδομάδα να έχεις!!!

      Διαγραφή
  2. Σούπερ τελειο diy! Σε ευχαριστούμε πολύ, πολύ!!!
    Καλή χρονια με υγεια και πολλές όμορφες στιγμές!
    Καλό ξημέρωμα
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά Αριάδνη μου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Ότι καλύτερο και σε σένα!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλαίσθητη ιδέα Ιωάννα! Απλή και όμορφη! Καλή και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Σοφία μου!!! Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά ... και από εδώ :) !!! Πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία ιδέα Ιωάννα!!! Σ' ευχαριστούμε...
    Καλή χρονιά φίλη, χρόνια πολλά με υγεία και χαρά στο σπιτικό σου!
    Πολλά γλυκά φιλιά, με την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά Ιωάννα μου! Τι τέλεια ιδέα και φυσική! Σου δίνει και μια άποψη χιονιού γιατί στην Αθήνα δεν βλέπω να έχουμε κανονικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή