14 Οκτωβρίου 2015

DIY EASY SUNBURST MIRROR




Sorry! Our English version is moved at

17 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Ελευθερία μου!!! Πολλά φιλιά!!! Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  2. Ωραία κατασκευή Ιωάννα και μόνο ξυλάκια χρειάζεσαι βασικά γιατί ένα καθρέφτη όλοι έχουμε λίγο πολύ! Μου αρέσει που τόσο απλά μπορείς να αλλάξεις μία γωνιά στο σπίτι και να την φωτίσεις!!! Μπράβο σου πολύ ωραία ιδέα! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Ελεανα μου!!! Κι εγώ στην αρχή δεν τα καλοεβλεπα τα ξυλάκια, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό! Φαντάσου το "ετερον" δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ... χαχαχα !!! Πολλά φιλιά!!! Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  3. Είναι ένα σχέδιο, που το βρίσκω πολύ ωραίο για τον καθρέπτη.Νομίζω ότι θα τα κα αφερνα να φτιαξω κάτι ανάλογο Ιωάννα μου...μ'εβαλες σε σκέψεις...φιλακια και την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις Μαρία μου !!! Σίγουρα θα τον κάνεις υπέροχο και εννοείται θέλουμε μετά ανάρτηση... !!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Πολλά φιλιά!!! Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχος έγινε! Και συμφωνώ απόλυτα με τον επίλογό σου! Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολύ, Δήμητρα μου!!! Καλα οι ατέλειες είναι το μόνιμο θέμα μου.χαχαχαχα!!! Πολλά φιλιά!!! Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφος Ιωάννα, σαν ήλιος!!! Θα δοκιμάσω να τον φτιάξω κι εγώ!
    Σε φιλώ γλυκά
    Καλημέρα σου, φίλη μου!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμασεις, Μαρίνα μου!!! Και θέλουμε και από εσένα ανάρτηση μετά!!! Πιστεύω ότι θα σου αρέσει και δεν θα σε ταλαιπωρήσει... χαχαχα!!! Πολλά φιλιά!!! Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  6. καλα εγινε φοβερος! πολυ μου αρεσε... επρεπε να το κανεις νωριτερα που εψαχνα ασημενιο καθρεπτη και εβλεπα τις τιμες και τρελαινομουν! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Ζήνα μου!!! Άλλη φορά να μας ενημερωνεις για να σου στέλνουμε ιδέες.... χαχαχα!!! Κι εγώ ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω ... ο ένας δεν αρέσει στον Ηλία, ο άλλος είναι πολύ ακριβός, ο άλλος πολύ σκουρος ... το έφτιαξα μόνη μου, τον κρέμασα και ησύχασα.... χαχαχα!!!! Πολλά φιλιά κορίτσι!!! Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  7. Great idea!!! Very pretty work!!!
    Would you like to follow each other? let me know...I always follow back.
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ohhhh! Έγινε υπέροχος... εμένα έτσι αλλιώς μου αρέσουν αυτού του είδους οι καθρέφτες. Πραγματικά έκανες Ιωάννα μου μια πολυ πετυχημένη μεταμόρφωση . Φιλιά και καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο Ιωάννα μου! Και ταίριαξε γάντι στον τοίχο που το φωτογράφισες! Gongrats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Amazing how a bit of spray paint can pull this together. Looks fabulous. Thank you for linking this up at SHARE IT 33. A new party will open again tonight/tomorrow and we hope to see you there again! ~ Rose

    ΑπάντησηΔιαγραφή