Γευστικά, αρωματικά, εύκολα και απλά, τα μουστοκούλουρα συνοδεύουν τέλεια τον καφέ, το τσάι ή, ακόμη κι ένα ποτήρι κρασί, μετά το φαγητό.
υλικά
250 ml μούστο
250 ml μούστο
250 ml ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι κονιάκ ή μπράντι
125 γρ. ζάχαρη
1 κ.γλ. baking powder
1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
1 κ.γλ. κανέλα
750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
διαδικασία
1 • Σ' ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός απ' το αλεύρι, και τ' ανακατεύουμε καλά.
2 • Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε, μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
3 • Πλάθουμε κουλουράκια σε σχήμα ντόνατς (περίπου 40-50 κομμάτια) και τα ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 175C για 30-40 λεπτά.
photo by jшp, on Flickr |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου