29 Σεπτεμβρίου 2012

βάπτιση με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα

Follow me on Facebook • Google+ • Bloglovin'     


"Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Σαιντ-Εξυπερύ είναι πολύ αγαπημένο βιβλίο και όταν γίνεται έμπνευση για τη διακόσμηση και τα αντικείμενα της βάπτισης, τότε αυτά κλέβουν σίγουρα τις εντυπώσεις. Σε προηγούμενη ανάρτηση, έδειξα πώς έφτιαξα μόνη μου τη λαμπάδα βάπτιση με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα. Εδώ, θα δείτε τα υπόλοιπα απαραίτητα της βάπτισης, που τα διακόσμησα με το ίδιο θέμα. 

        
σετ λαδικών

Για να φτιάξω το σετ λαδικών χρειάστηκα:
• δύο μικρά γυάλινα μπουκάλια με φελλό
• ένα χάρτινο κουτί 
• δύο μικρούς ξύλινους διακοσμητικούς πρίγκιπες 
• υλικά που περίσσεψαν από την κατασκευή της λαμπάδας, όπως τούλι, κορδέλες και μικρά αστεράκια.
• δυνατή κόλλα γενικής χρήσης, 
πουγκί οργαντίνας για το σαπούνι. 
Τα διακοσμητικά κόλλησαν εύκολα, τόσο στο γυαλί, όσο και στο πουγκί του σαπουνιού, και το σετ σε 30 περίπου λεπτά ήταν έτοιμο.


καλάθια για μπομπονιέρες

Προσκλήσεις, μπομπονιέρες και υλικά διακόσμησης τα αγόρασα όλα από on line καταστήματα βάπτισης. Καθ αφού οι μπομπονιέρες ήρθαν σε συσκευασία από άλλη πόλη χωρίς καλάθι, βρήκα απ'τη μαμά της νονάς μεγάλα καλάθια και τα διακόσμησα με κορδέλες, φιόγκους και αστεράκια.



ο πίνακας και το καβαλέτο

Στον χώρο, που θα γινόταν το τραπέζι μετά τη βάπτιση, θα υπήρχαν κι άλλες δύο βαπτίσεις την ίδια περίπου ώρα. Έτσι, σκέφτηκα να τοποθετήσω στην αρχή των τραπεζιών έναν πίνακα του Μικρού Πρίγκηπα σε καβαλέτο. Τον ζωγράφισα σε καμβά με τελάρο 40x40 εκ., χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα. Το καβαλέτο το έβαψα σε σκούρο μπλε χρώμα, έδεσα στην κορυφή του μπαλόνια σε διαφορετικές αποχρώσεις και στερέωσα μια πρόσκληση στην πάνω αριστερή πλευρά.


      



                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου