Γρήγορη και εύκολη συνταγή για μπισκότα ινδοκάρυδου. Σε 20 λεπτά θα είναι έτοιμα και στο πιάτο...
υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 κούπας ζάχαρη
3/4 κούπας βούτυρο
1/2 κούπα ινδοκάρυδο
1 αυγό
1 φακελάκι baking powder
1 βανίλια
1 βανίλια
1/3 κ.γλ. αλάτι
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C.
• Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη και το αυγό, και μετά προσθέτουμε το βούτυρο.
• Ανακατεύουμε αλεύρι, αλάτι και baking powder, και μετά τα προσθέτουμε στο μείγμα. Στο τέλος, ρίχνουμε το ινδοκάρυδο και ζυμώνουμε για λίγο.
• Φτιάχνουμε με τη μαλακή ζύμη μικρά στρόγγυλα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
• Ψήνουμε στους 175°C για 10-12 λεπτά.
Μέχρι εδώ έφτασε η μυρωδιά τους! Αγαπώ την μυρωδιά της καρύδας παντού και είναι και τόσο εύκολα. Ευχαριστούμε Ιωάννα μου & καλή εβδομάδα :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΕννοειται θα τα φτιαξω! Οι συνταγες σου παντα μ'αρεσουν! (Μην πω παλι για το κεϊκ!!) Καλη βδομαδα! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή