15 Ιουλίου 2013

υπνοδωμάτιο και αυτοκόλλητα τοίχου [wall stickers ideas for bedroom]

Mar:2
Photo by Kim Love on Flickr



Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσει κανείς τον τοίχο πάνω από το προσκέφαλο του κρεβατιού. Ένας από αυτούς, σχετικά φθηνός και με δυνατότητα επιλογής μέσα από μια τεράστια ποικιλία, είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Όποιο στυλ και αν έχει το υπνοδωμάτιο σου, ότι χρώμα κι αν είναι οι τοίχοι και τα έπιπλα, με λίγο ψάξιμο θα βρεις τα κατάλληλα αυτοκόλλητα, που θα ομορφύνουν και θα αναδείξουν τον χώρο σου. Μπορείς να "παίξεις" με τις αντιθέσεις και το χρώμα ή τα χρώματα του τοίχου, ενώ το μέγεθος των αυτοκόλλητων μπορεί να είναι από πολύ μικρό ως πολύ μεγάλο, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και την εντύπωση που θέλεις να δημιουργήσεις.

1) Μονόχρωμος τοίχος


Photo by jwp

Απαλό μπλε χρώμα στους τοίχους, σκουρόχρωμα wenge έπιπλα και μικρού μεγέθους αυτοκόλλητα. πεταλούδες και λουλούδια σε μαύρες και σιελ αποχρώσεις, κάνουν πιο ανάλαφρο και ρομαντικό το αυστηρό στυλ του υπνοδωματίου.


2) Διχρωμία στον τοίχο 

Photo by jwp


Αντίθεση και αρμονία... σ' έναν τοίχο με δύο ή περισσότερα χρώματα μπορείτε να επιλέξετε αυτοκόλλητα που να περιέχουν ένα από αυτά τα χρώματα, δημιουργώντας πιο ασφαλές αποτέλεσμα.

3) Λευκός τοίχος



Ed Sheeran when you wake me up bedroom large wall art sticker decal mural interior design home by lisakins liked from a luxurious wicker sofa.
Photo by Wicker Paradise on Flickr

Λιτή διακόσμηση, έπιπλα σε φυσικό τόνο και αυτοκόλλητα γράμματα να σχηματίζουν αγαπημένες εκφράσεις ή στίχους, δίνουν αμέσως στον χώρο μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

4) Σκουρόχρωμος τοίχος


Plage Colección My Wall
Photo by Vinilos y Adhesivos on Flickr

Πιο λιτή επιλογή αυτοκόλλητων στην κατά τ' άλλα "υπερπαραγωγή" κρεβατοκάμαρα δεν θα μπορούσε να έχει γίνει! Δύο μικρές φιγούρες - καθρέπτες, μια ανδρική και μια γυναίκεια, που υπενθυμίζουν τη σωστή πλευρά!

5) Ένα και να ξεχωρίζει


Plage Nature Deco
Photo by Vinilos y Adhesivos on Flickr
 
Για όσους προτιμούν το πιο συντηρητικό στυλ, ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με γεωμετρικό σχήμα ή πιο "light" σχέδιο, όπως το λουλούδι πιο πάνω, μπορούν δέσουν αρμονικά με το απέριττο ύφος του δωματίου.

Καλή βδομάδα !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου